Siirry sisältöön

Someron koulutukset, kevät 2017

Tästä alta näet kaikki Someron Osuma!-koulutukset kevään 2017 osalta. Koulutukset ovat pienryhmäkoulutuksia ja ne järjestetään Someron Kiiruun koulun parakki A11:sta. Koulutusten alussa tarjotaan kahvi/tee ja leipä. Ilmoittautuminen koulutuksiin alkaa 1.2. klo 17.00 ja tapahtuu "Ilmoittautuminen" välilehden kautta tällä samalla nettisivulla. Sieltä löytyy myös tarkat ilmoittautumisohjeet.

Opetusohjelma- ja App-vinkit perusopetukseen

Tällä kurssilla esitellään ja tutkitaan yhdessä käytännössä hyväksi havaittuja opetusohjelmia sekä tietokoneella, että iPadillä. Samalla saamme muutamia pedagogisia vinkkejä näiden ohjelmien käyttöön. Yksinkertaisesti: lisäideoita ja vinkkejä opetuksen tueksi.

Aika: 2.3. klo 15-18
Paikka: Kiiruun koulu, parakit, luokka A11
Kouluttaja: Pasi Björk
Mukaan: oma läppäri tai tabletti halutessasi

G-Suite ja Classroom eli Googlen koulupuolen palvelut

Tutustutaan Googlen G-Suite for Educationiin (entinen GAFE) ja sen Classroom-osan mahdollisuuksiin. Classroom tarjoaa opettajalle mahdollisuuden säästää aikaa, pitää kurssit järjestyksessä ja viestiä paremmin oppilaiden kanssa.

Aika: 8.3. klo 15-16:30
Paikka: Kiiruun koulu, parakit, luokka A11
Kouluttaja: Heikki Tuominen
Mukaan: oma läppäri tai tabletti halutessasi

Office365:n uudet ominaisuudet

Office365-ympäristö kehittyy koko ajan. Tule mukaan katsomaa mitä kaikkea uutta “vohvelivalikon” takaa löytyy, ja miten uusia osia voi hyödyntää opetuksessa. Aina on aikaa myös kysymyksille.

Aika: 13.3.  klo 15-16:30
Paikka: Kiiruun koulu, parakit, luokka A11
Kouluttaja: Tero Hovila
Mukaan: oma läppäri tai tabletti halutessasi

CaseTVT eli pedagoginen kahvila

Tule mukaan keskustelemaan miten erilaiset uudistukset tutuissakin sovelluksissa ovat muuttuneet. Mikä on aina TVT:ssä askarruttanut? Kaipaatko apua tunnusten kanssa? Vertaistuki ja osaavat kouluttajat antavat vinkkejä ja vastauksia rennossa ilmapiirissä. Ota mukaan omia kysymyksiä, jotka askarruttavat

Aika: 14.3. tai 15.3  (tarjolla kaksi samansisältöistä koulutusta) klo 15-16:30
Paikka: Kiiruun koulu, parakit, luokka A11
Kouluttaja: Tero Hovila ja Heikki Tuominen
Mukaan: oma läppäri tai tabletti halutessasi

Osuma-hanke